Cilj
Formiran istraživač hrvatske srednjovjekovne povijesti.
Sadržaj
  1. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  2. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  3. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  4. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  5. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  6. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  7. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  8. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  9. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  10. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  11. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  12. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  13. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  14. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.
  15. Oblikovanje diplomskog rada, prezentacije tijeka istraživanja i kritička rasprava o nacrtima diplomskih radova. Izrada i prezentacija silabusa i radne bibliografije diplomskog rada.

Ishodi učenja
  1. Visoka razina artikuliranja istraživačkih pitanja.
  2. Visoka razina razvijanja kritičke svijesti u znanstvenom diskursu.
  3. Visoka razina kompetentnog analiziranja povijesnih izvora,
  4. Visoka razina kompetentnog analiziranja historiografske literature.
  5. Visoka razina prezentacije preliminarnih i završnih istraživačkih rezultata.
  6. Visoka razina transfera stečenih znanja i kompetencija.
  7. Visoka razina razvijenosti organizacijskih vještina.
  8. demonstrirati profesionalne radne navike i profesionalnu etiku prilikom pisanja diplomskog rata
  9. napisati dobro strukturirani diplomski rad na temelju kompleksnih informacija
  10. primijeniti znanja o teorijskim paradigmama i slojevitim pristupima (u ekonomskoj, političkoj, socijalnoj, rodnoj itd. povijesti) pri konkretnom istraživanju
Metode podučavanja
Grupni i samostalni rad.
Metode ocjenjivanja
Ispit nije predviđen. ECTS se stječu redovitim pohađanjem radionice i izvršavanjem zadanih obveza.

Obavezna literatura
Dopunska literatura

Obavezan predmet na studijima
  1. Povijest, sveučilišni diplomski dvopredmetni studij
Izborni predmet na studijima
  1. Povijest, sveučilišni diplomski dvopredmetni studij